///

Gaziantep’te sağlık çalışanlarına saldırıldı

Gaziantep’te sağlık çalışanlarına şiddet!

Yayın: 06.02.2024-15.52/Güncelleme: 06.02.2024-15.52

yenidunyagazetesi.com
Ankara/A. Merve AKYÜREK-

Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Acil Servis de meydana gelen şiddet olayı sağlık çalışanlarının can güvenliğinin olmadığını bir kez daha gündeme getirdi.

Sağlık çalışanlarına yönelik her gün bir şiddet olayının gündeme gelmesi, sağlık çalışanlarına yönelik olarak toplumda şiddetin alıştırıldığı endişesini gündeme getirirken, sağlık çalışanları ise buna önlem alınmasını istiyor.

Son şiddet olayı Gaziantep’te yaşandı.

Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi acil servis de görevli Acil Tıp Uzmanı Doktor Ahmet Hamdi Göçer, kayıt için kimlik istemesine, “Ne kimliği ulan, sen muayeneni yap” diyen hasta yakınlarının yumruklu saldırısına uğradı. Saldırı da doktorun burnunun kırıldığı öğrenildi.

Bir Hemşire de saldırıda yaralandı

Hastaneye dün akşam 22.45’de geldiği belirtilen hasta ve yakınlarının, bu sırada Acil Servis de görevli Acil Tıp Uzmanı Doktor Ahmet Hamdi Göçer’in hasta kaydı yapabilmesi için kimlik istemesi üzerine yaşanan saldırı da bir hemşirenin de dudağı patladı.

Doktor Göçer, üniversite hastanesinde tedavi altına alındı

Güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği saldırı da Doktor Ahmet Hamdi Göçer’in burnu kırılırken, bir hemşirenin de dudağının patladığı, Doktor Göçer’in ilk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Saldırgan tutuklandı

Hasta yakını Kürşat Y. İsmindeki saldırgan ise Polis tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Saldırıyla ilgili soruşturma başlatılırken, saldırgan Kürşat Y.’nin tutuklandığı bildirildi.

Kaynak: gaziantepdogus.com

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.