///

ETİMESGUT CHP’Yİ KURTARACAK BİR UZAYLI ARANIYOR!

Cemal Emir, SKM Başkanlığından istifa etti

 

Yayın: 07.02.2024-14.47/Güncelleme: 07.02.2024-14.48

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

 

Etimesgut CHP ilçe örgütü tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığına getirilen eski ilçe başkanı Cemal Emir’in görevinden istifa ettiği iddia ediliyor.

Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiyi bu saate kadar teyit etmeye çalıştığımız için hemen yazamadık. Ancak güvenilir kaynaklar bilginin doğruluğunu teyit etti.

Bugüne Kadar Mezhepçilik Üzerinden Siyaset Yaptı

Cemal Emir, Onur Öktem’in ilçe başkanlığından alınmasıyla atamayla göreve gelmiş ve geldiği günden itibaren de mezhepçilik üzerine yaptığı siyaset, adamcılık ve kayırmacılık gibi tutum ve davranışları nedeniyle ilçe örgütünü ikiye bölerek seçmenlerin küslük ve kırgınlıklarının artmasına neden olduğu gerekçesiyle adeta Etimesgut’ta istenmeyen adam ilan edilmişti!

Cemal Emir’in İhraç Edilmesi Gerekir

Etimesgut CHP seçmenleri, daha öncede seçim öncesinde AKP’lileri kastederek, “onların kökünü kazıyacağız” sözleriyle tepki toplayan Cemal Emir’in Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanlığından istifa etmesinin yetmeyeceğini, partiden ihraç edilmesi gerektiğinin altını çiziyorlar.

Anahtar Liste Düzenleyerek Seçimi Manipüle Ettiler

Son olarak Etimesgut CHP Belediye Meclis Üyeliği ön seçim öncesi anahtar liste düzenlemekle gündeme gelen Cemal Emir hakkında CHP Genel Merkezine bazı şikâyet dilekçeleri verileceği bilgisine ulaştık.

Belediye Meclis Üyeleri Toplu Halde Genel Merkeze gitti

Ön seçime itiraz eden Belediye Meclis Üyesi adayları bugün itibariyle Genel Merkez’de toplanmaya başladılar. Görüştüğümüz bir aday, bazı şaibeler olduğunu belirterek Genel Merkeze itiraz etmeye gittiklerini ve Genel Merkez Yöneticileri ile görüşerek bu konunun çözülmesine çalışacaklarını söyledi.

BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE DIŞARIDAN ATAMA MI YAPILACAK?

yenidunyagazetesi.com’a son gelen bilgiye göre Hüseyin Can Güner’in amcası olduğu iddia edilen Hüseyin Güner’e Etimesgut Belediye Meclis Üyeliği için atama sözü verildiği, diğer bir iddia ise mesleği mimar olan Melike Dağlı isminde 28 yaşındaki bir CHP üyesi, Etimesgut Belediye Meclis Üyeliği için dilekçe vermek istemiş, ancak Genel Merkez, ”Dosyanı geri çek, biz seni atama yapacağız” demiş. İddialar doğru ise Etimesgut’lu seçmenlerin oturup düşünmesi gerekiyor.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.