////

Akşener: “Kutuplaşmadan, iteklenmekten bıkan mahallesizlerin dertlerini konuşuyoruz.”

Akşener: “Kutuplaşmadan, iteklenmekten bıkan mahallesizlerin dertlerini konuşuyoruz.”

 

Yayın: 3 Mart 2024- 14.41/Güncelleme: 3 Mart 2024-14.41

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara- Özel Haber

İYİ Parti Genel Başkanı Dr. Meral Akşener,Siyasi tarihimiz gücü ve iktidarı sonsuz zannedenlerin hüzünlü hikâyeleriyle ve aynı zamanda, “bitti” denilen anda, yeniden yazılan başarı öyküleriyle dolu” olduğunu söyledi.

İYİ Parti’nin resmi web sitesindeki açıklamasında, İYİ Parti’nin umulmadık bir zamanda umulmadık bir yerlerden çıkıp gelen cesurların öyküsü olduğuna vurgu yapan Akşener, adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin öyküsü, bir kutlu mücadelenin bir büyük başarının öyküsü olduğunu söyledi.

Akşener, “Milletimizden aldığımız güçle, yıllardır ülkemizdeki sorunları halının altına süpüren, suni gündemlerle, dedikodularla ve hatta iftiralarla milletin gerçeklerini görmezden gelen iktidara karşı inatla; çocuğunun okul derdine düşmüş annelerin, borç batağında kaybolan babaların, traktörüne mazot, toprağına tohum alamayan çiftçilerin, siftah edemeyen esnafların, eve ekmek götüremeyen emeklilerin, geçinemeyen asgari ücretlilerin, dayısından torpili olmadığı için mülakattan elenen üniversite mezunu işsizlerin, memleketten ümidini kesmiş, hayalleri çalınan gençlerin, hayatın her alanında horlanan, şiddet gören, öldürülen kadınların, oyun çağında gelin edilen, tacize, tecavüze uğrayan çocukların, “Ali” dedi, “Hızır” dedi diye, Atatürk’ü sevdi diye din düşmanı ilan edilenlerin, “Mustafa Kemal de benim, Fatih de benim; Osmanlı da benim, Cumhuriyet de benim!” diyenlerin, kutuplaşmadan, iteklenmekten bıkan mahallesizlerin dertlerini konuşuyoruz” ifadelerini kullandı.

“Millet bizi çağırıyor ve biz o gür sesi duyuyoruz” diyen İYİ PARTİ Genel Başkanı Dr. Meral Akşener, “Memleketimizi il il, ilçe ilçe gezerek gerçek dertlerimize kulak vermeyi, çözümler üretmeyi, milletimizin sesini duyurmayı en kıymetli önceliğimiz olarak benimsiyoruz” ifadelerini kullanarak yazılı açıklamasına şöyle devam ediyor:

“Geçim derdiyle uğraşmaktan yoruldunuz, sürekli olarak yargılanmaktan, ötekileştirilmekten bıktınız. Biliyoruz… Çünkü bunları hep birlikte yaşıyoruz. Ama inanın ki; Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir problemi yok. İmkânlarımız var. Kaynaklarımız var. Yeter ki, yönetenlerin önceliği memleketin huzuru, milletin mutluluğu olsun.

Bizim siyasetimiz; “Önce millet, önce memleket” diyenlerin siyasetidir.

21’inci yüzyılın ruhuyla; bilimden sanata, sanayiden teknolojiye, her alanda üreten, zengin, mutlu ve güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz.”

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.