///

CHP’nin Adayı Erdal Beşikçioğlu, Cumhur İttifakı’nın MHP’li Adayı Enver Demirel’i Zorlar mı?

CHP’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU SAHAYA ALIŞTI

 

Yayın: 06.02.2024-16.31/Güncelleme: 06.02.2024-16.31

Yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-ÖZEL HABER

CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan adayı tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut’ta mahalle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Beşikçioğlu, parti içi tartışmalara rağmen siyasete alışmış görünüyor.

Beşikçioğlu’nun seçimi kazanamayacağına yönelik bazı siyasi çevreler ile basın da çıkan olumsuz haber ve manipülasyonlara rağmen dedikodulara aldırmadan seçim çalışmalarına aralıksız devam etmesi dikkat çekerken, Beşikçioğlu, son zamanlardaki performansı ile adından söz ettiriyor.

Etimegut’un 38 mahallesini tek tek gezen, esnafları ziyaret ederek sokakları arşınlayan Beşikçioğlu’na halkın yoğun ilgisi dikkat çekiyor. Özellikle gençlerin ilgisi fazla.

CHP seçmenlerinin Belediye Başkanlığını almak için tek vücut olması da Beşikçioğlu’nun sahaya ısınmasında önemli bir etkin.

Erdal Beşikçioğlu Belediye Başkanlığı seçimini kazanır mı bilemiyoruz ama en güçlü rakibi MHP’li Cumhur İttifakı’nın adayı Enver Demirel’i zorlayacak tek aday olduğu da bilinen bir gerçek.

Bu arada, Erdal Beşikçioğlu’nun kazanmasını istiyor(muş) görünen, ancak kazanmasını istemeyen münafığa da hatırlatmak isteriz ki Erdal Beşikçioğlu seçimi kazansa da kaybetse de seçimden sonra çok güzel şeyler olacak!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.