//

Etimesgut CHP İlçe Örgütünde Neler Oluyor?

Etimesgut CHP İlçe Örgütünde Neler Oluyor?

Yayın: 9 Temmuz 2024- 22.56/Güncelleme: 11 Temmuz 2024- 23.30

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Eski ilçe başkanı Cemal Emir’in mezhepçilik siyaseti yüzünden paramparça ettiği Etimesgut İlçe Örgütü bir türlü toparlanamıyor.

Cemal Emir’in bıraktığı ilçe yönetimi, partililer arasındaki kırgınlığı gideremediği gibi artan gerginlik nedeniyle partililerin ilçe örgütünden uzaklaştığı iddia ediliyor.

İddialar nedeniyle parti içi huzurun yok olduğu ifade edilirken, bugün (9 Temmuz) haber merkezimize ulaşan bilgiye göre ilçe yöneticilerinden Gürcan Karabaş, bir şikâyet dilekçesi üzerine Ankara İl Başkanlığı tarafından tedbirli olarak İl Disiplin Kurulu’na sevk edilerek ilçedeki görevinden geçici olarak uzaklaştırıldı.

Haber Merkezimiz tarafından Gürcan Karabaş arandı.

Haber merkezimiz tarafından Gürcan Karabaş iki defa telefonla arandı ancak ulaşılamadı. Kendisine sesli mesaj bırakıldı, ayrıca mailine mesaj atılarak kendisine haber yapacağımızı ve cevap hakkı doğması nedeniyle bilgi vermesi istendi. Ancak haberin hazırlandığı saate kadar haber merkezimize henüz bilgi ulaşmadı.

Gürcan Karabaş hakkında CHP Ankara İl Başkanlığına iftira içerikli bir şikâyet dilekçesi verilmesi üzerine hakkında soruşturma başlatılarak görevden el çektirildiği iddia ediliyor.

Bu arada Gürcan Karabaş’ın mahalle gruplarındaki resmi görevleri sonlandırıldı.

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.