//

Etimesgut’ta seçmen ne istiyor?

Seçmenin önerileri dikkate alınmıyor mu?

Yayın: 21.01.2024, saat: 22.57 – Güncelleme: 21.01.2024, saat: 22.57.

 

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi. Ankara (Etimesgut) Haber Yorum-

Ankara’da CHP siyasetinin en karmaşık, en tartışmalı olduğu ilçelerden biri Etimesgut’tur.

Onur Öktem ve yönetiminin imza toplanarak görevden alınmasının ardından dağılan, birbirine düşman edilen, küslük ve kırgınlığın hat safhaya getirildiği Etimesgut, ne yazık ki temiz siyaset isteyenlerin bugünlerde çırpınışlarına sahne oluyor!

Etimesgut Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan isimlerin ekipleri tarafından WhatsApp grupları kuruldu. Diğer yandan tarafsız, tüm adaylara eşit mesafede duran ve “İlçemizde temiz siyaset istiyoruz” diyen bir grup da “CHP ETİMESGUT HABERLEŞME” grubunu kurdu.

CHP Etimesgut ilçe örgütü ne yazık ki bazı mahalle temsilcilerini görevden alarak kendi adamlarını atadı. Buna karşı çıkan mahalleli seçmenler ilçe örgütlerinden koptu. Siyasetten uzaklaşmış durumdalar. Bu duruma karşı çıkan ve mahalle yönetimlerinin kendi arasında yapacağı seçim ile belirlenmesini isteyen grup, bir anket yaptı. Ankette, mahalle yönetimlerinin atanan mevcut yönetimle devam etmesinden yana 1 oy kullanılırken, üyelerin kendi arasında yapacağı seçim ile belirlenmeli diyenlerin 42 oy kullandığı görüldü.

Etimesgut ilçe örgütünde bugüne kadar seçmen talepleri dikkate alınmadı. Yönetim, kendi bildiği gibi davrandı. Böyle bir yönetimle yerel seçime gidilecek. Küslükler, kırgınlıklar giderilmeden nasıl seçim kazanılacak tam bir muamma.

İşte, o anket!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.