//

Kırıkkale Belediyesinden hizmet atağı!

Kırıkkale Belediyesinden hizmet atağı!

Yayın: 16 Ağustos 2024- 10.29/Güncelleme: 16 Ağustos 2024- 10.29

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Ünal’ın çalışmaları takdir ediliyor. Seçimde verdiği vaatlerini yerine getirmek için hummalı bir çalışma içinde olan Başkan Ünal, Kırıkkale’nin bugüne kadar çözülemeyen sorunlarına el attı. Başkan Ünal, yıllardır ihmal edilen Yuva Mahallesinde vatandaşın mağdur olduğu yol çalışmalarını sürdürüyor.

Kırıkkale Belediyesi ekipleri kent merkezinde olduğu gibi kırsal yolların altyapı ve üstyapı iyileştirmelerini sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Yuva Mahallesi birinci kat sathi kaplama çalışmaları tamamlanarak, vatandaşın kullanımına açıldı.

YUVA MAHALLESİ TOKİ KONUTLARINA BAĞLAYAN YOL AÇILDI

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri görev yetki ve sorumluluk alanı içerisinde bulunan yollardaki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Kent merkezinde birçok noktada çalışma yapan ekipler ana arterlerde olduğu gibi kırsal yollarda da yoğun çalışmalar sürdürüyor. Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yuva Mahallesi TOKİ Konutlarına bağlayan 1 kilometrelik hattın sathi kaplamasını yaparak vatandaşın kullanımına açtı.

YUVA MAHALLESİ’NE VERMİŞ OLDUĞUMUZ SÖZLERİ TUTUYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir, Yuva Mahallesi’ne giderek Fen İşleri Müdürü Tolga Aktan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışma alanında açıklamalarda bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Yuva Mahallemizi TOKİ Konutlarına bağlayan 1 kilometre hattın sathi kaplamasını yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz görevinin başında. Kaplama ile beraber yeni açılan yollarımızın sathi kaplamalarına bugün itibariyle başlamış olduk. Yuva Mahallesi’ne vermiş olduğumuz sözleri tutuyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.