///

Kurban Pazarı, Pursaklar’ın önemli bir ihtiyacını karşıladı

Kurban Pazarı, Pursaklar’ın önemli bir ihtiyacını karşıladı

 

Yayın: 18 Mart 2024-16.55/Güncelleme:18 Mart 2024- 16.55

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Pursaklar’ın en önemli sorunlarından biri olan Kurban Pazarı sorununun çözülerek kurban satış ve kesim alanı olarak hizmet vermesi vatandaşı memnun ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in göreve geldiği 2019 yılından bu güne kadar ki önemli hizmetleri arasında yer alan kurban satış ve kesim alanı Pursaklar’ın önemli bir ihtiyacını karşıladı.

Eski kesim alanı ihtiyacı karşılamıyordu.

Pursaklar ilçe merkezinde yer alan kurban kesim alanının ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle modern donanımlara sahip yeni kurban satış ve kesim alanı tesisi 35 günde tamamlanarak vatandaşın büyük ve önemli bir ihtiyacı karşılanmış oldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yaptığı açıklamasında, ‘‘2019 yılından itibaren Modern Kurban Satış ve Kesim Alanımız verdiği temiz, hijyenik ve hızla gerçekleştirdiği kurban kesimi ile vatandaşlarımızın takdirini kazandı. Amacımız vatandaşlarımızın her Kurban Bayramında sağlıklı, temiz ve huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlamaktır. Vermiş olduğumuz kaliteli hizmeti ile ilçe dışından pek çok vatandaşın ilk tercihi olmayı başardı. Binlerce hemşerimizin memnuniyeti, profesyonelliğin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. İnşallah bugünde yarında halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediyesi, kokusuz hijyenik, modern kesim üniteleri, sıra bekletmeyen randevu sistemi, üst düzey güvenlik önlemleri, mescid, 1000 araçlık otopark ile trafiğin düzenli akışı sağlanırken, otopark, cafe, gelişmiş ses sistemleri ile kurban teslimine ulaşılabilirliği en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlara teslim ediyor.

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.