///

Mansur Yavaş: “Seçimden sonra rozetlerimizi çıkarıp herkesi kucaklayacağız.”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’nın Etimesgut İlçesinde Bağlıca Bulvarı üzerinde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlara hitap etti.

Mansur Yavaş, Bağlıca Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuştu: “Vergi aldığımıza göre herkese eşit bir şekilde hizmet ediyoruz”

“BİR EZBER BOZULSUN İSTİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Etimesgut Bağlıca Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yaptığı konuşmada, “Bundan sonraki dönemde artık hem Bağlıca, hem Etimesgut’ta bir ezber bozulsun istiyoruz. Bunun için elbette sosyal demokratlardan oy istiyoruz. Muhafazakar demokratlardan, milliyetçi demokratlardan, yakasında güneş olan ya da yakasında olmasa gözü güneş gibi parlayan iyi insanlardan oy istiyoruz… Türkiye ittifakından oy istiyoruz” dedi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Mansur Yavaş, bugün Etimesgut Bağlıca Mahallesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara İl ve Etimesgut İlçe teşkilatlarının, ABB Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ve bazı Milletvekillerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Bağlıca Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan ABB adayı Mansur Yavaş, “Biz Ankara’da elini teröre bulaştırmamış herkesin oyuna talibiz. Biz, belediyemize gelen hiç kimseden, ne parti kaydı istiyoruz ne kimlik kaydı istiyoruz. Vergi aldığımıza göre herkese eşit bir şekilde hizmet ediyoruz” dedi.

“SEÇİMDEN SONRA ROZETİMİZİ ÇIKARIP HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ.”

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bir kampanya yapmıştık. SMA testi yapmak için Başkent Üniversitesi Hastanesi’yle, evlenmeden önce SMA testi yaptırmak isteyen herkese ücretsiz olması için anlaşma yaptık. Daha sonra Sağlık Bakanlığı işi ele alınca biz bıraktık ama SMA’lı çocuklarımızı görünce demek ki biz belediyeye nikâh için başvuran herkese bundan sonra zorunlu koşalım. İhtimale bırakmayalım. Nerede bir problem var onu nasıl çözeriz diye düşünüyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımız o. Bağlıca Metro hattı tamamlandı, ancak hızlı trenin Eryaman’a giden kısmı için yeni ihale yapıldı. Vatandaşlarımız Koru’dan Eryaman’a kadar rahat şekilde gidebilecek.

Artık Ankaralı şeffaf bir şekilde tarafsız bir şekilde, adil şekilde yönetilmeye devam edecek. Hiç kimseyi ayırmayacağız. Erdal başkanımla beraber rozetimizi çıkarıp herkesi kucaklayacağız.”

Videoyu izlemek için TIKLA

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.