///

MUĞLA’DA CHP İLE İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI TARTIŞTI

MUĞLA’DA CHP İLE İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI TARTIŞTI

 

Yayın:8 Mart 2024-19.20/Güncelleme: 9 Mart 2024-19.20

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Tartışma, CHP Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras ile İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emin Süer arasında yaşandı.

Çevredekilerin cep telefonuyla kaydederek paylaştığı tartışma Muğla’da yaşandı.

Bir iş yerinde karşılaşan taraflardan Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Bordum Belediye Başkanı Ahmet Aras, İYİ Parti Muğla Belediye Başkan adayına elini uzatarak tokalaşmak istedi.

İYİ Parti adayı Raşit Emin Süer’in elini uzatmadan, “Ben sizinle tokalaşmam, sizin bu millete yaptıklarınız için ben buradayım zaten” ifadelerini kullanması üzerine ortam gerildi.

Ahmet Aras’ın, “Kendine gelir misin? Senin provokasyonuna gelecek kimse yok burada. Saygılı ol. Biz bu memleketin çocuğuyuz” diye karşılık vermesi üzerine, Aras’ın makamına saygı duyduğunu, ancak kendisine saygı duymadığını belirten Süer, “Bu memleketin çocuğuysan PKK’nın avukatını, bu milletin çocuklarının katilinin avukatını kendine yardımcı yapmayacaksın. Millete verdiğin sözleri tutacaksın. Bu milletin hakkını yedirtmeyeceksin” dedi.

Bu sözler üzerine Ahmet Aras’da  “Bu devletin polisi var, askeri var, savcısı var. Bana AK Parti ağzıyla konuşma” ifadelerini kullandı.

“Senin yaptığın çok ayıp. Bu siyaset dilinin Bodrum’da yeri yoktur” diyen Aras’a Süer’de,  “Senin yaptığın ayıp, hesap sormaya geldik. Senin gibilerle el sıkışmam” diye karşılık verdi.

 

Tartışma videosunu izlemek için TIKLA

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.