///

“Polatlı’ya hizmet etmek onurunu yaşamak istiyorum.”

Polatlı Bağımsız Belediye Başkan adayı Onaran; “Sözüm söz hizmetkârınız olacağım.”

Yayın: 9 Mart 2024-02.16/Güncelleme: 9 Mart 2024-02.16
yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Polatlı’da 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken adayların seçim çalışmaları da hızlandı.

Partilerin Belediye Başkan adayları cadde ve sokakları afişleriyle donatırken, Polatlı Bağımsız Belediye Başkan adayı Çağlayan Onaran, üç tekerlekli arabasını reklam afişleriyle donatarak seçim bölgesi olan Polatlı’yı karış karış geziyor.

Ankara’da bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışan Onaran, aynı zamanda 15 Temmuz gazisi.

Seçim çalışmalarını üç tekerlekli aracını donatarak yapan Çağlayan Onaran, elinde broşürü sokak sokak gezerek kendini tanıtıyor. Çay ocaklarını, kurum-kuruluş ve STK’ları gezerek projelerini anlatıp destek isteyen Onaran, şimdiden ilgi odağı haline geldi.

“Ben, bu Devletin şerefli bir gazisiyim” diyen Çağlayan Onaran, Belediye Başkanlığına neden aday olduğunu da şöyle açıklıyor.

“POLATLI’MA VE KADİRŞİNAS HEMŞERİLERİME HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUM.”

“Doğup büyüdüğüm topraklarım hizmet alamadığı,  ilgi ve alaka gösterilmediği için adayım. İl olma yolunda bayrak sallayan Polatlı’mız yıllardır içilecek temiz suya hasret. Terminali yok. Polatlı’nın âlicenap güzel insanları terminal diye bir barakaya mahkûm edildi. Polatlı insanına yakışmayan, layık olmadığı bu geri kalmışlığa dikkat çekmek için adayım. Caddelerimiz, sokaklarımız düzensiz, bozuk; bugüne kadar hiç ilgi gösterilmedi. Ankara’mızın, Başkentimizin il olacak seviyeye gelmiş olan en büyük bir ilçesi halindeki Polatlı ne yazık ki her türlü hizmetten ari edildi. Seçimden seçime vaatler veriliyor, seçildikten sonra unutuluyor. Hemşerilerim dertleriyle baş başa bırakılıyor. Polatlı’mın güzel insanları bir müddet sonra unutuluyor. İşte, bu nedenlerle canım gibi sevdiğim, toprağına aşık olduğum Polatlı’ma, o güzel insanlarına canımla, başımla gece gündüz demeden hizmet etmek amacıyla bağımsız aday oldum. Yanımda, arkamda hiçbir siyasi güç yok. Tamamen bağımsız ve hür irademle hiçbir kimsenin desteği olmadan yola çıktım.


“POLATLI HALKI, PARTİLERDEN VE PARTİCİLERDEN BIKTI.”

Polatlı halkı, partilerden ve particilerden bıktı. Verilen sözler tutulmadığı için partilerden de particilerden de tiksinir hale geldiler. Birbirlerinin kuyusunu kazanlar birbirlerinin arkasından yalan, iftira, her şeyi konuşanlar halkımızı partilerden soğuttu.

Yerel seçimlerde parti değil, kişiler ön plana çıktığı için kendime güveniyorum. Polatlı halkı doğru, güvenilir ve dürüst insana sahip çıkar. Yanımda yer alarak beni destekleyeceklerine inanıyorum.

“HİÇBİR PARTİ YA DA ADAY LEHİNE ÇEKİLMEM SÖZ KONUSU DEĞİL.”

Bu arada merak edenler için şunu belirtmeliyim ki hiçbir parti ve aday lehine adaylıktan çekilmem söz konusu değil. Kesinlikle böyle bir düşüncem yok. Bağımsız olarak seçimlere giriyorum. Kazanırsam hemşerilerime hizmet etme onurunu yaşayacağım, kazanamazsam da partilerin ve kazanacak adayın Polatlı’nın sorunları üzerine dikkatini çekmiş olacağım. Bu da benim için bir kazanımdır. Her zaman yanımda durarak beni cesaretlendiren aileme, dostlarıma, arkadaşlarıma ve beni destekleyen Polatlılı hemşerilerime minnettarım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.