///

Sağlık teşkilatlarına yapılan liyakatsiz atamalar sağlık camiasını rahatsız ediyor!

Sağlık teşkilatlarına yapılan liyakatsiz atamalar sağlık camiasını rahatsız ediyor!

Yayın: 5 Mayıs 2024- 15.18/Güncelleme: 5 Mayıs 2024- 15.18

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Sağlık Bakanlığı’na bağlı taşra teşkilatlarına yapılan liyakatsiz atamalar sağlık camiasında tepkilere neden oluyor.

Ereğlihaberleri.com’dan Özcan Saraç, sosyal medya platformu instagram’dan yaptığı paylaşımda, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısının eşi, Ereğli Devlet Hastanesine Müdür Yardımcısı olarak atanacak mı? sorusunu yöneltti.

Sağlık çalışanlarının bu tür atamalara karşı çıktığı belirtiliyor. Haber sitemize verilen bilgilere göre aylar öncesinden gündeme geldiği iddia edilen bu atama için ilgili görevlinin odasının bile hazırlandığı belirtilirken; hastaneye Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak atanması düşünülen kadın görevlinin halen süt izninde olduğu ve izin dönüşü direk yeni atandığı görevine başlayacağı iddia ediliyor. Bugün yarın ÇKYS’ye düştü veya düşmek üzere olduğu da iddialar arasında. Gündeme gelen bu atamayla Konya Ereğli’de hastane yöneticilerinin AK Parti teşkilatlarının referanslarıyla atandığı da iddia ediliyor.

Sağlık çalışanları, bu ve benzeri atamaların sözleşmeli yöneticilik pozisyonlarında liyakat aranmadığını hatta hastanede fiilen çalışma şartı bile aranmadığının göstergesi olduğunu ifade ediyorlar.

Ereğli Devlet Hastanesine AK Parti İlçe Başkan Yardımcısının eşinin atanmasının gündeme gelmesi sağlık çalışanları arasında torpilin geldiği nokta, olarak değerlendiriliyor.

Özcan Saraç’ın instagram’dan yaptığı paylaşım ve iddiaları da şöyle:

“EREĞLİ’DE AK PARTİ İLÇE BAŞKAN YARDIMCISININ EŞİ EREĞLİ DEVLET HASTANESİNE MÜDÜR YARDIMCISI MI OLUYOR?

İMZALAR ATILDIKTAN SONRA EREĞLİ’YE BU DUYULUR VATANDAŞ NE SÖYLER DİYE HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ? HASTANE’DE MÜDÜR YARDIMCISI OLMAK İÇİN SİYASETEN BİR TORPİL Mİ GEREKLİ?

MEMLEKETTE HASTANENİN TÜM SIKINTILARI SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ DE BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK. EREĞLİ’DE SAĞLIK SORUNLARINI ÇÖZECEĞİNİZE HASTANE YÖNETİMİ İLE Mİ UĞRAŞIYORSUNUZ? YENİDEN REFAH PARTİSİNİ DESTEKLEDİ DİYE VATANDAŞIN HASTANEDE ÇALIŞAN YAKININI YER DEĞİŞTİRME GİRİŞİMLERİ NE DEMEK OLUYOR?

TÜM BUNLARDAN İLÇE BAŞKANI İBRAHİM EROL’UN HABERİ VAR MI?

SADECE BUNLAR DEĞİL… HANGİ MÜDÜR NEDEN GÖREVDEN ALINIYOR? BU KURUM MÜDÜRÜ KANUNSUZ İŞ Mİ YAPTI? YAPTIĞI HANGİ İŞ İŞİNİZE GELMEDİ. DETAYLI OLARAK İŞLEYECEĞİZ. EREĞLİ’DE VE TÜRKİYE’DE BU KONULARI GÜNDEMDE TUTACAĞIZ. ULUSAL MEDYAYA TAŞIYACAĞIZ. AÇIK AÇIK İSİM VEREREK TAKDİRİ KAMUOYUNA BIRAKACAĞIZ.

BEKLEYİN!!!

HAK, ADALET NEYSE BİZ ONUN PEŞİNDEYİZ…

Özcan SARAÇ”

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.