///

Vatandaşın mağduriyetine çözüm üretilmiyor!

Ulaşımda kullanılan AnkaraKart’lara iki haftadır yükleme yapılamıyor!

Yayın: 25 Haziran 2024- 12.10/Güncelleme: 25 Haziran 2024- 12.10

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Ankara’da ulaşım için kullanılan AnkaraKart’lara iki haftadır yükleme yapılamıyor!

Vatandaşın EGO otobüsleri, metro ve Başkentray’da kullandığı AnkaraKart’lara tren istasyonlarında yükleme yapılamıyor. Özellikle sabah işe gitmek zorunda kalanların mağdur olması nedeniyle istasyonlarda sıkıntılar yaşanıyor. Kartlara bugüne kadar yükleme yapılamaması vatandaşı çileden çıkarırken, istasyon görevlileri ile vatandaşlar arasında zaman zaman tartışma yaşandığı gözleniyor.

Etimesgut tren istasyonunda vatandaşı bilgilendirme yazısının 3 defa değiştiği de dikkatlerden kaçmadı. “Büyükşehir ile ilgisi yok” şeklinde asılan bilgi yazısı son olarak TCDD ile ilgisi yok. 153 nolu telefonu arayın” şeklinde güncellendi.

İstasyonlarda yükleme yapılamazken, temassız kredi kartlarının geçerli olduğu belirtiliyor, ancak kredi kartı kullanmayan vatandşasın mağdur olduğu, Sıhhiye Metrosunda ise sıkıntısız olarak yükleme yapılabildiği ifade ediliyor.

Sorumlu TCDD’mi yoksa Ankara Büyükşehir belediyesi mi?

Kartlara yükleme yapılamamasının sorumlusu TCDD mi yoksa Ankara Büyükşehir Belediyesi mi? Sorumlu hangi kurum ise bir açıklama yapması bekleniyor. Vatandaşlar, basit bir konunun iki haftadır çözülememiş olmasına tepki gösteriyor ve sosyal medyada şikayetlerini paylaşıyor. Kartlara yükleme yapılamamasına kayıtsız kalan yetkililerin vurdumduymazlığı vatandaşın öfkelenmesine neden oluyor!

Sorumluların bu konuda bir açıklama yapması beklenirken, “Sosyal belediyecilik bu ise vay halimize!” şeklinde tepkiler çığ gibi büyüyor.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.