///

Türkülerin coşturduğu gece!

Türkşeker Türk Halk Müziği Korosu Konser Verdi

 

Yayınlanma: 28.01.2024- 14,14/Güncelleme: 28.01.2024-14.14

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Türkşeker’in Türk Halk Müziği Korosu “Yeni Yıla Türkülerle Merhaba” konserini Etimesgut Etiler Mahallesindeki Şeker Fabrikası Konferans Salonunda verdi.

Konser sunumunu Refika Avcı Ayvat yaparken, Türkşeker Genel Müdürü Dr. Muhittin Şahin’in koroya büyük destek verdiği ifade ediliyor. Şeker Fabrikasında Müdür olarak görev yapan Turan Boz koro başkanlığını yaparken, topluluk sorumluluğunu Hüseyin İrfanoğlu, çalışma ve provalara Eyüp Derdiyok destek verdi.

Türkşeker’de yetkili olan sendika, Türkşeker ve Etimesgut Şeker Fabrikası’nda çalışan memurlar, Müdür ve Daire Başkanları ve halkın ücretsiz katılımıyla başarılı bir konser verildi.

Yoğun katılımın olduğu gözlenen konserin coşkulu geçmesi ve koronun başarısı ayakta alkışlandı.

Koro Şefi Yavuz Şanlı, konser sonrası yaptığı açıklamada, Büyük bir özveri ve titizlikle hazırlanan konserimiz her zaman olduğu gibi izleyicilerimizin beğenisini kazandı.

Topluluğumuz amatör bir ruh ile ancak profesyonel prensiplerle planlı programlı bir çalışmanın neticesini tüm türkü severler ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadı” dedi.

Şef Yavuz Şanlı, konsere katılan halka, destek verenlere ve protokole teşekkür ederek şunları söyledi:

“Konserimizdeki üstün başarı ve performanslarından dolayı tüm korist ve konser solistlerimize, başta koromuzun kuruluş aşamasından itibaren çok büyük emek ve gayretler gösteren koro başkanımız Turan BOZ müdürümüze, topluluk sorumlumuz Hüseyin İrfanoğlu’na, çalışma ve provalarımızda bizimle birlikte olan Eyüp Derdiyok, Ünal ŞEN ve Duygu ALPAYDIN hocalarımıza ve konser sazlarımıza, muhteşem sunumuyla, şiirleriyle konsere renk katan Refika AVCI AYVAT’ a, bizlere Türkşeker Kurumu çatısı altında kültürel ve sanatsal faaliyet yapma imkanı veren başta Türkşeker Kurumu Genel Müdürümüz Dr. Muhittin ŞAHİN olmak üzere, tüm genel müdür yardımcılarımıza, daire başkanlarımıza, müdürlerimize ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz…

Sağlık ve sıhhatle nice konserlerde türkülerimizi yine hep birlikte söylemek, en köklü kültürümüz olan türkülerimizin gelecek kuşaklara ulaşması dileğiyle sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.”

Şef Yavuz Şanlı

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

SONU GÖRMEK ÖNEMLİ

Kemal ALBAYRAK SONU GÖRMEK ÖNEMLİ İçinde yaşadığımız dünya hayatı dikensiz gül bahçesi değildir. Zıtlarla yaşamak her