///

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya;”Hatay’ı gerçek belediyecilikle buluşturmaya az kaldı.”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Hatay’da incelemelerde bulunup vatandaşlarla bir araya geldi

 

Yayın:3 Mart  2024-13.28/Güncelleme: 3 Mart 2024-13.29

Yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay Dörtyol ve Erzin’de bir dizi incelemelerde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Dörtyol’da AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret ettikten sonra vatandaşlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Daha sonra yol yapım çalışmalarını inceleyerek, yolda sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yerlikaya, kısa zamanda yol yapım çalışmasının tamamlanacağını söyledi.

Erzin Kaymakamlığını ziyaretinde, Kaymakamlık mesleğine ilk adımını attığı Hatay’ın Erzin ilçesinin kendisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Ali Yerlikaya, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Erzin Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Daha sonra Payas ilçesinde Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’ndeki esnafı  ziyaret ederek külliyedeki vatandaşlarla buluştu.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Sizlerden aldığımız güçle, ilhamla gece gündüz demeden başta hain terör örgütü olmak üzere, terör örgütlerinin her türlüsüyle, organize suç örgütü denen sözüm ona suç işlemekte güya kibirlenenlere, zehir tacirlerine, düzensiz göç ve buna vesile olan göçmen kaçakçısı organizatörlerine bütün suç türlerine karşı, kahraman güvenlik birimlerimiz ve mülki idari amirlerimizle beraber canla başla çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Videonun tamamını izlemek için tıklayın

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir