///

Kılıçdaroğlu’ndan gazetecilere sert cevap…

Kılıçdaroğlu’ndan gazetecilere sert cevap…

 

Yayın:9 Mart 2024-17.52/Güncelleme: 9 Mart 2024-17.52

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak” ifadeleri üzerinden tartışma derinleşerek devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Köksal’ın konuşmasını “dil sürçmesi” olarak düzeltmeye çalışsa da Köksal, yaptığı açıklamada sözlerinin arkasında olduğunu belirterek “Dil sürçmesi değil” ifadelerini kullanarak krizin derinleşmesine neden olmuştu.

CHP Olağan Kongresinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Burcu Köksal’ın bu çıkışı üzerine bazı televizyon kanallarında Köksal’ın bilerek yaptığı iddia edilmiş, hatta bazı gazeteciler de “ispat edemem ama…” sözleriyle Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimat verdiği ima edilerek eski genel başkan Kılıçdaroğlu hedef gösterilmişti.

Bugüne kadar sessizliğini koruyan Kemal Kılıçdarloğlu sessizliğini bozdu. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Kemal Kılıçdaroğlu hiç diktiği fidana kıyar mı?” ifadelerini kullandı. “Had bilmez edepsizlere” diye cevap verdiği gazeteci ve televizyon yorumcularının kullandığı ifadeleri “Kepazelik ve çukurluk” olarak nitelendirerek gazeteci Fatih Portakal’a da “Senin iftiralarının da mevcut iktidarın seçim zamanında attığı iftiralardan, sahte ve montaj videolarından bir farkı yoktur” dedi.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Toplumsal muhalefeti, herkese ve her şeye rağmen örgütlemiş, bu uğurda suikastlara, saldırılara, linç girişimlerine ve iftiralara göğüs germiş, toprağa dikilen bir fidanı büyütür gibi Millet İttifakını büyütmüş, serpilmesini gururla izlemiş Kemal Kılıçdaroğlu hiç diktiği fidana kıyar mı? Koca bir çınar gibi gölgesinde serinlediği partisinin hiç kötülüğünü ister mi? Evine ateş atar mı? Sizlerin vicdanına bırakıyorum çünkü gidecek başka yerim yok…

Had bilmez edepsizlere;

1- Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut Genel Başkanı’na basiretsiz demek; seviyesizliktir, terbiyesizliktir! Buna en başta ben müsaade etmem!

2- “İspatlayamam ama” diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!

3- Bırak böyle talimat vermeyi, aklının ucundan geçiren, bir an dahi partisinin kötülüğünü isteyen bir Genel Başkan namerttir! Birilerine iyi görünmek için kin kusan ve ispatlayamayacağı iddiayı ortaya atan da NAMERTTİR!”

@fatihportakal senin iftiralarının da mevcut iktidarın seçim zamanında attığı iftiralardan, sahte ve montaj videolarından bir farkı yoktur, müfterilerden yine Allah’a sığınıyorum. Seni milletimin ve namuslu gazetecilerin vicdanına havale ediyorum.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir