///

Çankaya Belediyesi spor tesisleri vatandaşların akınına uğruyor.

Çankaya Belediyesi spor tesisleri vatandaşların akınına uğruyor.

26 Mart 2024- 15.54/Güncelleme: 26 Mart 2024-15.55

yenidunyagazetesi.com
Ankara/A. Furkan ÖZTÜRK-

Vatandaşlar, Çankaya Belediyesi’nin spor tesislerine akın ediyor. Özellikle hafta sonunu sağlıklı şekilde değerlendirmek isteyen Ankaralılar yüzme havuzu, fitness merkezi ve buz pateni salonunda keyifli bir hafta sonu geçiriyor.

Dört mevsim hizmet veren spor merkezlerinden memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi, Erdal İnönü Kapalı Yüzme Havuzu ve Bülent Ecevit Buz Sporları Salonu’na yoğun ilgi gösteriyor.

Her yaştan vatandaşa hizmet veren spor merkezlerinde özel ve grup derslerinin dışında serbesst seanslarda buz pateni yapabiliyor. Salonda aerobik, pilates ve buz hokeyi eğitimleri de veriliyor.

Eğitmenlerin rehberliğinde çocuk gelişim uzmanı ve sağlık personeli refakatinde derslere katılan minikler, gözetim altında yüzme dersi alabiliyor. Hafta sonlarında 300 öğrencinin verilen kurslardan yararlandığı belirtiliyor.

Pazartesi dışında haftanın her günü 07.00 ve 22.00 arasında açık olan spor merkezleri sadece havuzlarıyla değil, reformer pilates, oryantal aerobik, zumba, yoga, fitness, ve minikler için cimnastik dersleriyle de ön plana çıkıyor. Ebeveynlerin spor yaparken çocukların da eğlenceli vakit geçirebildiği tesisler hem spor yapmak hem de sosyalleşmek isteyen Başkentlilerin uğrak noktası oluyor.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir