////

Akdeniz Bölge Temsilcimiz Zeki Demir ödül aldı!

Akdeniz Bölge Temsilcimiz Zeki Demir ödül aldı!

Yayın: 26.02.2024-22.43/Güncelleme: 26.02.2024-22.433

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara- 

Haber sitemizin Akdeniz Bölge temsilcisi, deneyimli gazeteci, TV Program yapımcısı Zeki Demir, “Memleket Havası” Programı ile Kültür Sanat Gezi Programı ödülüne layık görüldü.

Hem gazeteciliği hem de yaptığı programlarla dikkat çeken usta gazeteci, Alanya’dan yayın yapan Digi Z TV’de her hafta Perşembe akşamları yayınlanan “Zeki Demir ile Memleket Havası” programıyla aldığı ödül nedeniyle mutlu olduğunu ve takdir edilmenin her şeyin üstünde olduğunu söyledi.

Tiyatro ve sinema oyuncusu, senarist, yönetmen, gazeteci ve TV Program yapımcısı Zeki Demir, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti’nin Organize Sanayi Yılın Medya Ödülleri kapsamında birincilik ödülüne layık görüldü.

Ödülünü Deva Partisi Alanya İlçe Başkanı Umut Özkan’ın elinden alan Zeki Demir, “Bu kıymetli ödülü kırk senedir yaptığım gazeteciliğin yanı sıra Digi Z TV’de 29 haftadır başarıyla yürüttüğüm “Memleket Havası” programı ile Kültür Sanat ödülüne layık görülmem beni mutlu etti. Alanya halkı yaptığım işin takdir edildiğini gösterdi. Benim için büyük onur” ifadelerini kullandı.

Alanya’nın seçkin mekanlarından Keyf-i Ala’da yapılan ödül gecesine Alanya protokolü, siyasiler, gazeteciler ve birbirinden seçkin 600 civarında konuğun katılması dikkat çekti.

yenidunyagazetesi.com olarak kıymetli gazeteci, Akdeniz Bölge temsilcimiz Sayın Zeki Demir’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

SONU GÖRMEK ÖNEMLİ

Kemal ALBAYRAK SONU GÖRMEK ÖNEMLİ İçinde yaşadığımız dünya hayatı dikensiz gül bahçesi değildir. Zıtlarla yaşamak her