///

Alanya’nın önemli isimlerinden Zavlak, CHP’den istifa etti

ZAVLAK DAN CHP’YE ” AĞIR VEDA”

 

Yayın: 18.02.2024-21.21/Güncelleme:18.02.2024-21.21

 

Yenidunyagazetesi.com
Antalya/Zeki DEMİR (Akdeniz Bölge Temsilcisi)

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya örgütünün en önemli isimlerinden  Ömer Zavlak  partisinden istifa etti.

PARTİNİN HER KADEMESİNDE GÖREV ALDI

Basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluşan Ömer Zavlak, önemli açıklamalarda bulundu.

Gençlik yıllarında CHP’ye katılarak İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ile başlayan siyasi süreçte Parti’nin hemen her kademesinde görev yapan Ömer Zavlak’ın kahvaltı programına sevenleri, gazeteciler ve aile bireyleri katıldı.

Son günlerde bazı basın organlarında yer alan haberlere açıklık getiren Zavlak, duygusal bir konuşma ile parti üyeliğine nokta koyduğunu açıkladı.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE DEVAM

Yıllarını uyuşturucuyla mücadeleye verdiğini, sokaklarda genç kızların ve delikanlıların uyuşturuculara bağımlı hale getirildiğini dile getiren Zavlak ” Bundan böyle tüm mücadelemiz bu gruplara karşı olacak” dedi.

DİM Bölgesine uyuşturucuyla mücadele konusunda bir merkezin yapılması için çalışmalar başlattıklarının altını çizen Zavlak, gerekli bağışları yaptığını ve bölge halkının da katkıda bulunacağını  söyledi.

DUYGU DOLU VEDA

Yıllardır üyesi olduğu ve gönül verip genç yaşlarda mücadeleye başladığı partisinin yönetim şeklini eleştirin Zavlak, “Benim partimin, sosyal demokrat bir düşüncenin, belirli ağalar tarafından dizayn edilmesine asla gönlüm razı olamaz. Bu şehrin hiçbir sosyal yarasına parmak basmayanların benim siyasi düşüncemle hiçbir paydaşlığı olmayanların, köylünün, garibanın halini bilmeyenlerin sosyal demokratlara şekil vermesi ve rota çizmesi gücüme gidiyor” ifadelerini kullandı.

“TARAFIM DAĞLAR, GARİBANLAR VE TUZAĞA DÜŞÜRÜLMEYE ÇALIŞILAN KIZLARIMIZ “

CHP’den İstifa ettiğini dile getirirken duygulanan ve gözyaşlarına hakim olmaya çalışan Zavlak, “Bundan sonra benim tarafım dağlar, garibanlar, tuzağa düşürülmeye çalışılan kızlarımız olacaktır” dedi.

Programın sonunda basın mensuplarına Atatürk temalı hediyeler sunan Zavlak, “Bundan böyle sadece ATAM’la konuşup dertleşeceğim” diyerek konuklarına teşekkür etti.

Alanya da CHP’nin en önemli isimlerinden biri olan Ömer Zavlak ın istifasından sonra parti içinde rahatsızlıklar olduğu da gelen haberler arasında.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir