////

ANKARA BÜYÜKŞEHİR 5 YILDA 4361 İHALEYİ CANLI YAYINLADI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR 5 YILDA 4361 İHALEYİ CANLI YAYINLADI

Yayın: 21 Nisan 2024- 21.49/Güncelleme: 21 Nisan 2024- 21.49

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Mansur Yavaş iki dönemdir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçiliyor. 2014 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu günden itibaren, bu dönemde kazanamasa da sonraki dönemlerde Belediye Başkanlığını kazanarak büyük bir başarı elde eden Mansur Yavaş’ın şeffaflık vurgusu ve verdiği sözleri yerine getirmiş olması seçmen nazarında takdir ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Mansur Yavaş, ilk gün verdiği söze sadık kalarak Belediyeyi şeffaf yönetmeye devam ediyor.  Şeffaflık anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi 8 Mayıs 2019 tarihinden itibaren mal ve hizmet alım ihaleleri için başlattığı Türkiye’de ilk ve tek olan canlı yayın uygulamasına devam ediyor.

ABB TV ve sosyal medya hesapları üzerinden 20 Nisan 2024 tarihine kadar 4361 ihale canlı yayınlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi şeffaf belediyecilik uygulamalarıyla tüm Türkiye’ye örnek olacak projelerine devam ederken, Başkentlilerin de takdirini alıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve gelmesiyle birlikte başlatılan uygulama ile mal ve hizmet alım ihaleleri 5 yıldır canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor.

UYGULAMA TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Halk Ekmek büfe çekilişinden gayrimenkul satışına, yol yapım çalışmalarından sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasına kadar, 20 Nisan 2024 tarihine kadar toplamda 4361 ihale canlı olarak yayınlandı. Ankara Büyükşehir’in canlı yayınladığı ihaleler aynı zamanda çok fazla izlenme alırken, uygulama vatandaşlardan tam not aldı.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

SONU GÖRMEK ÖNEMLİ

Kemal ALBAYRAK SONU GÖRMEK ÖNEMLİ İçinde yaşadığımız dünya hayatı dikensiz gül bahçesi değildir. Zıtlarla yaşamak her