///

BAŞKENTLİ MİNİKLER KIZILAY’DA TRAFİK DENETİMİ YAPTI.

BAŞKENTLİ MİNİKLER TRAFİK DENETİMİNDE

 

Yayın: 18 nisan 2024- 13.25/Güncelleme: 18 nisan 2024- 13.25

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi-Ankara-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 28. Dönem Üyeleri; Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi Müdürlüğü ve ekiplerinin işbirliği ile 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda “Çocuk Polisler Trafiği Denetliyor” uygulaması gerçekleştirerek vatandaşlara güvenli trafik akışı adına önemli mesajlar verdi.

Her yıl trafik kurallarına dikkat çekmek için gerçekleştirilen denetimde trafik polisleriyle buluşan çocuk polisler, görev paylaşımı sonrası gruplara ayrılarak trafik denetimine çıktı.

“YAŞAMA HAKKIMI LASTİKLERLE ÇİĞNEYEMEZSİN”

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi kararı ile hayata geçirilen trafik denetimleri, Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü iş birliği ile sürdürülürken, Çocuk Meclisi Üyesi Başkentli çocuklar, Kızılay Güvenpark çevresindeki yaya ve araç trafiği denetimleri gerçekleştirdi.

Üniforma ve şapkalarıyla Kızılay’da uygulamalı denetim yapan küçük polisler, “Trafik kültürü, kanunlarla değil saygıyla gelişir”, “Emniyet kemeri hayatla olan bağımızdır”, “Hırsız malımızı, hız canımızı alır” ve “Yaşama hakkımı lastiklerinle çiğneyemezsin” gibi sloganlarla vatandaşlara önemli mesajlar verdiler.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

SONU GÖRMEK ÖNEMLİ

Kemal ALBAYRAK SONU GÖRMEK ÖNEMLİ İçinde yaşadığımız dünya hayatı dikensiz gül bahçesi değildir. Zıtlarla yaşamak her