////

Darısı Diğer Belediyelere: Haksızlık yapmadan iş sahibi yapıyor.

Darısı Diğer Belediyelere: Haksızlık yapmadan iş sahibi yapıyor.

Yayın: 28 Mayıs 2024- 14.52/Güncelleme: 28 Mayıs 2024- 14.33

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara- 

Keçiören Belediyesi, kurduğu Kariyer Ofisi ile iş arayanlara istihdam imkanı sağlıyor.

Vatandaşlara haksızlık yapmadan iş sahibi olmalarını sağlayan Keçiören Belediyesi’nin bu örnek uygulaması diğer belediyelere de örnek olacak nitelikte.

Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, iş arayan vatandaşlara istihdam kapılarını aralamaya devam ediyor. İş arayan ile işveren arasında köprü kuran Kariyer Ofisi, başvuruda bulunan 17 kişiyi daha yeni işiyle buluşturdu.

İş arayan vatandaşlara istihdam konusunda destek olmak için kolları sıvadıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Yaşanan ekonomik darboğazı aşmak için istihdam merkezimiz aralıksız çalışıyor. Özel bir lojistik firması için yapılan çalışmayla 17 vatandaşımız iş sahibi oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte işverenlerimizin ve Kariyer Ofisi yetkililerimizin gayretiyle daha fazla insanımızı iş sahibi yapacağız” dedi.

İnternet üzerinden başvuru yapılabiliyor

Ankara genelinde personel arayan işletmeler ile iş arayan vatandaşları kendi platformunda buluşturan Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılıyor. Birçok büyük kurum ve kuruluşla iş birliği yapılarak istihdama ciddi katkı sağlanıyor. Kariyer Ofisi’ne başvuru yaparak iş sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Keçiören Belediyesi web sitesi üzerinden kayıt oluşturabilir.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir