//

Erdoğan, isim vermeden sahip çıktı!

Erdoğan, isim vermeden sahip çıktı!

 

Yayınlama: 24.01.2024 – 17.14 / Güncelleme: 24.01.2024-17.14

 

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı toplantı da konuştu.

Son günlerde Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’a yönelik iddiara ilk kez değinen Erdoğan, “Dedikodular üzerinden bir bardak suda fırtına koparmaya çalışan fitne tüccarlarını kesinlikle umursamıyoruz” dedi.

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın babasıyla ilgili iddialar şikâyet konusu olmuştu. Merkez Bankası’nda çalışan Büşra Bozkurt’un, Başkan Erkan’ın babası tarafından işten çıkarıldığı iddiasıyla ilgili olarak CİMER’e yaptığı şikayet uzun zamandır gündemi meşgul ediyordu.

İddialarla ilgili olarak Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, “Şahsımı ve Bankamızı itham eden asılsız haberler asla kabul edilemez niteliktedir. Sorumlular hakkında gerekli yasal haklarımı kullanacağım” demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili olarak ilk defa konuştu ve şöyle dedi: “Emeklileri seçimden seçime hatırlayanlar başta olmak üzere kimsenin aramızı bozmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz tüm bu adımları atarken muhalefetin nelerle meşgul olduğunu sizler de takip ediyorsunuz.”

“Merkez Bankası Rezervleri artıyor, harekete geçiyorlar!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Merkez Bankası rezervleri artıyor harekete geçiyorlar” diyerek, Merkez Bankası Başkanı ile ilgili iddialar için de “Akla ziyan dedikodularla ekonomide bin bir güçlükle temin ettiğimiz güven ve istikrar iklimini bozacak kampanyalar yürütüyorlar. Tüm umutlarını ülkemizin tökezlemesine bağlayanları, daha önce olduğu gibi yine hüsrana uğratmakta kararlıyız. Dedikodular üzerinden bir bardak suda fırtına koparmaya çalışan fitne tüccarlarını kesinlikle umursamıyoruz.”

“Uzaya füzeler gitmeye devam edecek, uçak gemilerimizin inşası devam edecek.”

Erdoğan, uzaya ilk astronotun gönderilmesi ve uçak gemilerinin yapımı üzerinden muhalefete yüklenerek şöyle konuştu:

“Muhalefet ne yaparsa yapsın uzaya füzeler gitmeye devam edecek. Uçak gemilerimizin inşası devam edecek. Türkiye’nin başarılarından kıvanç duymayı bir kez olsun beceremediler. İlk insanlı uzay misyonumuzu önemsizleştirmeye kadar Türkiye’nin başarılarını hedef alıp kendilerine alan açmaya çalıştılar.”

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir