///

“Etimesgut’u Hizmet Belediyeciliği ile tanıştıracağım.”

Memleket Partisi Etimesgut Belediye Başkan Adayı Ömer Özdoğan; “Etimesgut’u Hizmet Belediyeciliği ile tanıştıracağım.”

Yayın: 16.02.2024-17.23/Güncelleme: 16.02.2024-17.23

 

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara- 

Memleket Partisi Etimesgut Belediye Başkan Adayı Siyaset Bilimci Ömer Özdoğan, Etimesgut’un önemli bir kent olduğunu belirterek, “Etimesgut üzerinden sloganımız olan “Mavi” ile tüm hemşehrilerimizin gönlünü gök mavisi yapacağız; dertler, sıkıntılar bitecek. Memleket olarak çocuklarımızın, gençlerimizin, emeklilerimizin geleceğini geri alacağız. millete huzur getireceğiz” dedi.

yenidunyagazetesi.com’a özel açıklamada bulunan Ömer Özdoğan, Memleket Partisinin, ülkenin her yanında gönüllü olarak harekete geçen kitlelerin inancı, isteği ve güveni sonucunda doğduğuna dikkat çekerek şöyle dedi:

“Halk için halkla birlikte siyaset”

“Memleket Hareketi” ni “halk için halkla birlikte siyaset” anlayışıyla, Etimesgut’ta belediyecilik alanında önemli bir atılım yapacağız. Etimesgut’ta dışlanan herkesi kucaklayacağız. Belediye hizmetleri her bir vatandaşımızın ayağına gidecek.

Etimesgut’un sorunlarını çözeceğim

Sorunları çözme kapasitesine sahip, doğru politikaları kararlılıkla ve cesaretle uygulayacak bir iradeye sahibim. Ekibimizle bu irademizi ortaya koyarak çalışacağız. Etimesgut’u layık olduğu kent haline getireceğim.

Memleket Partisi, köklerini Cumhuriyetten alan bir partidir.

Memleket Partisi’nin diğer siyasi partilerden farklı olduğuna vurgu yapan Özdoğan, Memleket Partisi’nin, köklerini Cumhuriyetimizin anti-emperyalist, kamucu, halkçı, devrimci ve laik dünya görüşünden aldığını, gövdesini çağdaş, demokratik ve bilimsel dünyanın evrensel değerlerin oluşturduğunu, dallarındaki çiçeklerin ise Anadolu’nun hümanist ve kadim aşk bilgeliğiyle hayata kucak açtığının altını çizerek şunları ifade etti:

“Partimizin 3D Devlet modelini; Belediye de uygulayacağım”

Planlı Demokratik Ekonomi, 3D Devlet Modeli, MaviYeşil Politikalar, Hayal Kurduran Nitelikli Eğitim Sistemi, Dayanışmacı/Bölüşümcü Sosyal Refah Ağı, Cumhuriyet Sözleşmesi ile ülkemize umut olacağız. “Planlı Demokratik Ekonomi”, dar çıkar çevrelerinin değil, geniş halk kesimlerinin tercihlerini göz önüne alan, katılımcı, sürdürülebilir ve kalkınma odaklı bir yönetimi ifade etmektedir. Ülkemizin üretici güçlerine yol gösterecek uzun dönemli kalkınma planları yaparak, onları kuralsız ve haksız rekabete dayalı, siyasi patronaj ilişkileri ile işleyen ekonomik sistemden kurtaracağız. Kurumların kendilerini değişen ve gelişen koşullara uygun olarak yenileyebilmelerini sağlayacağız.

“Gençlere hayal kuracak, bende gerçekleştireceğim”

Fırsat eşitliğine dayalı, ücretsiz ve kesintisiz, bilimsel, çağımızın teknolojik gelişmeleriyle uyumlu, gençlere hayal kurduran ve hayallerini gerçekleştirme imkânı veren nitelikli bir eğitim modellemesi için seferberlik başlatacağız.

“Dayanışmacı/Bölüşümcü Sosyal Refah Ağı” kuracağım

Kimsenin açlıktan, yoksulluktan, işsizlikten dolayı sosyal ve insani felakete sürüklenmediği “Dayanışmacı/Bölüşümcü Sosyal Refah Ağı” nı belediye kuracağım.

Her türlü dinsel, mezhepsel, etnik kimliğin üzerinde yer alan, bütünleştirici ulus anlayışını sahipleneceğiz. “Yarınlar hepimizin!” anlayışıyla toplumun mutsuzluğunu, sisteme duyduğu güven bunalımını, gelecek kaygısını aşacak, insani gelişmişlik endeksinde üst sıralarda yer alarak özgür bir Etimesgut oluşturacağız. Etimesgut olarak “ Barışacağız, Bölüşeceğiz,  Büyüyeceğiz!”

SLOGANIMIZ “MAVİ”; GELECEĞİMİZİ GERİ ALACAĞIZ!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir