///

Haberimizin ardından Beşikçioğlu açıklama yaptı: “Her bir canlımızın haklarını korumak bizim önceliğimizdir.”

Haberimizin ardından, Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu; “Her bir canlımızın haklarını korumak bizim önceliğimizdir.”

 

Yayın: 6 Nisan 2024- 17.30/Güncelleme: 6 Nisan 2024- 17.30

Yenidunyagazetesi.com
Etimesgut/A. Furkan ÖZTÜRK-

Ankara Etimesgut ilçesi Villa Parselleri 2360.sokaktaki bir apartmanın bahçesinde bir kedinin 6 yavrusuyla beraber katledilmesini Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’na ileten Genel Yayın Yönetmenimiz Çelebi Öztürk, “Hayvanların yaşam alanı olan sokakları ve boş arazileri hayvanların elinden alan insanlar, ne yazık ki onlara yaşam hakkı tanımıyor” dedi. Kedilerin katledilmesi olayını yetkililere ilettiğini belirten Öztürk,  Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’ndan sokaklara su ve mama kapları konulmasını talep etti.

Bu vahşi katliamın kendisine bildirilmesinden hemen sonra sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Belediyesi olarak, insanlık dışı eylemlerin tekrarlanmaması için gerekli adımları atmaya kararlı olduklarını söyledi.

Beşikçioğlu, insan vicdanına aykırı davranışlara karşı sıfır tolerans politikası izleyeceklerini ifade etti.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli Etimesgutlu Komşularım,

İstasyon Mahallesi Villa Parselleri 2360. Sokaktaki bir apartmanın bahçesinde meydana gelen olayı derin bir üzüntüyle öğrendim.

Etimesgut Belediyesi olarak, bu tür insanlık dışı eylemlerin tekrarlanmaması için gerekli adımları atmaya kararlıyız. Her bir canlımızın haklarını korumak bizim önceliğimizdir.

Bu tür insan vicdanına aykırı davranışlara karşı sıfır tolerans politikası izleyeceğimizi ve her bir sokak evcilimizin canlarını korumak için gerekli adımları atacağımızı taahhüt ediyoruz.

Bu olayın takipçisi olacağımı bilmenizi isterim. İlçemizin huzur ve güvenliği için çaba sarf etmeye devam edecek, sokak evcillerimizin güvenliği ve refahı için elimizden geleni yapacağımız.

Saygılarımla,
Erdal Beşikçioğlu
Etimesgut Belediye Başkanı”

Vahşice katledilen kedilerle ilgili haberimiz büyük yankı uyandırdı. Çok sayıda hayvansever haber sitemizi arayarak bilgi aldı. Konuya yaklaşımımız ve duyarlılığımız için teşekkür ettiler. Bu arada Ankara Veterinerler Birliği’nce görevlendirilen bir veteriner de Genel Yayın Yönetmenimizden bilgi alarak vahşetin yaşandığı olay yerine hareket etti.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir