Her fırsatta halkın içinde…

Her fırsatta halkın içinde…

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 31 Mart Yerel Seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, tavırları ve konuşmalarıyla halkın içinden bir belediye başkanı olduğunu her fırsatta gösteriyor.

Sayın Beşikçioğlu’nun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Basketbol turnuvası ve yelken gösterisine ailesiyle birlikte katıldığı etkinlikte şarkılarla halkın arasına karışması ve onlarla birlikte yürüyerek gösterdiği mütevazi davranışları ile belediye başkanının halkın içinde olması gerektiğini bir kez daha gösterdi.

Çocuklarla, gençlerle ve her yaştan vatandaşla bir araya gelerek onların mutluluğuna ortak olan Beşikçioğlu, seçimlerden önce katıldığı televizyon programlarında “Etimesgutlulura umut vaat ediyorum” demişti. Beşikçioğlu,  Etimesgutluların umudu olmaya devam ediyor.  Etimesgutlular, Belediye Başkanlarının aralarında olmasından memnun görünüyor.

Göreve geleli henüz 2 ay olmasına rağmen belediye başkanı olarak halka kendini sevdirmeyi başaran Erdal Beşikçioğlu, sanatçı ruhuyla mahallelere henüz bir dokunuş gerçekleştirememiş olsa da önümüzdeki aylarda özellikle merkezde bazı iyileştirme çalışmalarının yapılacağı sinyallerini veriyor.

Sanatçı Erdal Beşikçioğlu’nun sanatsal ruh ve estetiksel bakış açısı Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun yönetim anlayışına da yansıyor. Bu sene kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bunun en canlı örneği. Halkın arasına karışarak onların Bayramını kutlaması ve coşkularına ortak olması, alışılagelmiş Başkan davranışlarını yıkarken, vatandaşlar tarafından alkışlanması ve beğenilmesi sadece Beşikçioğlu’nun enerjisini artırmıyor, aynı zamanda birlikte çalıştığı üst düzey yöneticilerin de motivasyonunu kamçılıyor.

Erdal Beşikçioğlu, Belediye Başkanı sıfatıyla Etimesgut’a yeni bir ruh yeni bir heyecan getirdi. Öyle zannediyorum ki sosyal ve kültürel alanda Etimesgut önemli bir merkez haline gelecek.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir