Kemal Albayrak: “Asıl Beka Sorunu!”

Kemal ALBAYRAK

ASIL BEKA SORUNU!

Av. Lale Demirkol, Youtube Kanalı KHK TV’de ürpertici olayları, fişlemeleri, hukuksuzlukları ve daha neler neler anlatıyor! Rezalet bir durum. Bunları araştırmak, bilgileri doğrulamak, soruşturmak sorumlulara ve muhalefete düşüyor. Ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerin, hangi oyunları oynadıkları, ahlaklı ve namuslu insanların, hukukla değil de siyasi çıkarları için nasıl yok edildiğini anlatıyor.

Bu ülkeyi raydan çıkartanlar bunun altında kalacaklar bir gün. Ülkenin her alanda çöküşünün altında yatan keyfi idaredir. Asıl beka sorunu budur.

Ön yargılar,  bizleri hakikate yöneltmez. Aklın görevi,  iyi düşünmek iyi söylemek ve iyi olanı yapmaktır. Adaletle insan gibi yaşamak ve yaşatmaktır. İnsan olarak doğduk insan olarak yaşayıp insan gibi ölmek hayatımızın kazancı olmalıdır.

Keyfi bir yönetim tarzı ile hukuksuzluklarla, toplumsal barış ve adalet sağlanabilir mi? Kirliliklerini kapatmak için her kurumu siyasallaştıran ve örgütleyen bir anlayış, milleti, devleti, vatanı düşünür mü? Dış yatırımlar gelir mi? Ülkede liyakatli kadrolar, helal kazancın sermaye sahipleri, ülkede yatırım yapar mı? Haramzadelerin,  cirit attığı bir ülkede yaşanılır mı? Bunları meşru isyan ahlakıyla dile getirecek, hesap soracak, siyaset ve sivil kurumlar nerede? Sorumluluk taşımak bu mu? Kirli rejimin vesayeti ile söylemlerini onaylamakla düzenli bir hukuk devleti olabilir mi? Yazık! Gençlerimizin, milletimizin, toplumun, kadınlarımızın, vatandaşlarımızın,  sahipleri kimler olacak? Geleceğimizi kimler belirleyecek?

Vatanını, milletini, hukuk devletini seven her vatandaşın bunları düşünmesi ve uyanması gerekir. Bunlarla yüzleşmek gerekir. En büyük servetimiz bu milletin evladı olmaktır. Geçmişin yanlış alışkanlıklarının yükünü taşıyarak, ayrımcılıkla,  adaletli netice alamayız. Bahane aramaya gerek yok. Taşıdığımız yükün sorumluluğunu kendimizde aramalıyız. Kendimizi düzeltmeden başkalarını düzeltemeyiz. Körü körüne inançlar, aklını kullanmama, mahalle kayırmacılıkları, hür düşünceye haksız, hukuksuz düşmanlıklar, ülkede, haksızlığın ortaklarıdır. Topyekûn arınmakla, ahlaksızlıkla, meşru yollarla,  mücadele etmeliyiz ki bu kirlilikten ve kirlilerden kurtulalım. Bu güzel ülkemizi yaşanabilir bir hale getirerek hukuk devleti özlemini gerçekleştirelim. Korku, kirli düzeni onaylar, bu düzenin devamını ister, umut ve cesaret de geleceği terakki de arar ve bulur. Uyanmak ve uyarmak,  hepimizin görevidir.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

SONU GÖRMEK ÖNEMLİ

Kemal ALBAYRAK SONU GÖRMEK ÖNEMLİ İçinde yaşadığımız dünya hayatı dikensiz gül bahçesi değildir. Zıtlarla yaşamak her