////

Kırıkkale Belediyesi’nde imzalanan Toplu Sözleşme ile işçilere %35 artış sağlandı

Kırıkkale Belediyesi’nde imzalanan Toplu Sözleşme ile işçilere %35 artış sağlandı

Yayın: 7 Ağustos 2024- 12.53/Güncelleme: 7 Ağustos 2024- 12.54

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

       Güzel Bir Sözleşme İmzaladık

Toplu sözleşme için gerçekleştirilen törene, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan,  İnsan Kaynakları Müdürü Ayşe Özcam, Kırıkkale Belediyesi Personel A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Arslan ile sendika yöneticileri katıldı. İmza töreninde konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, zorlu koşullar altında çalışanların enflasyona karşı ezdirmeden aynı zamanda da belediye bütçesini de göz önünde bulundurarak karşılıklı anlayış içerisinde güzel bir sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Yüzde 35’lik Artış Sağlandı

Kırıkkale Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan iki yılı kapsayan toplu iş sözleşmesi kapsamında Personel A.Ş. işçilerin aldıkları yevmiyelere yüzde 35 oranında zam uygulandı. Bunun yanında maaşla birlikte ödenen yemek bedeli, öğrenim yardımı, sosyal destek yardımı gibi yan ödemelerde de artışa gidildi. Yine sözleşme gereğince altı aylık dönemlerde TÜİK tarafından belirlenen TÜFE oranında ücret zammı yapılacak.

Omuz Omuza Hizmet Ediyoruz

Başkan Önal, “Kırıkkalemize omuz omuza hizmet ettiğimiz çalışma arkadaşlarımızın toplu iş sözleşmelerini imzalamış olduk. Gönül isterdi ki, daha fazlasını yapalım ama imkânlar ölçüsünde elimizden geleni yaptık. Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen sendika yönetimi ve belediyemiz yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy’da sözleşmede emeği geçen Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a teşekkür ederek “Emeğin değerini vermek için çaba sarf eden herkes bizim başımızın tacıdır. Bu sözleşmenin hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlara yönetimlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI Yayın: 5 Eylül 2024-14.25/Güncelleme: 5 Eylül 2024- 14.25 yenidunyagazetesi.com Haber Merkezi/Ankara- Gençlik

En iyi WordPress hosting hizmetleri için DomainMerkezi'ni ziyaret edin.