Kötüler doğmaz. Yaratılır! Örümcek Adamın ezeli düşmanı ve dünyanın en iyi avcılarından “Avcı Kraven” Beyazperdeye taşınıyor

Kötüler doğmaz. Yaratılır!

Örümcek Adamın ezeli düşmanı ve dünyanın en iyi avcılarından 

“Avcı Kraven” beyazperdeye taşınıyor

 

Marvel evreninin en ikonik kötü adamlarından Kraven’ın hikayesi film oluyor. Örümcek Adam’ın ezeli düşmanı Avcı Kraven’ın, bu süper kahramanla olan kan davasından önceki hayatını konu alan filmin başrolünde Aaron Taylor-Johnson yer alıyor.  Çizgi roman hayranlarının merakla beklediği “Avcı Kraven”, 6 Ekim tarihinde vizyona girecek.

 

Dünyanın en büyük avcısı olduğunu kanıtlamaya çalışan Sergei Kravinoff’un hikayesini konu alan Avcı Kraven (Kraven The Hunter), beyazperdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Marvel’ın en ikonik kötü adamlarından olan Kraven’ın nasıl ve neden ortaya çıktığına dair farklı bir hikâye olan film, avcının geçmişine iniyor. Örümcek Adam’la olan nam salmış kan davasından önce geçen filmin başrolünde Aaron Taylor-Johnson yer alıyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği Avcı Kraven, 6 Ekim’de sinemalarda olacak.

Filmin Fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=uaPtlpXgwYE

Filmin Künyesi:

Yönetmen:                                          J.C. Chandor

Senaryo:                                            Art Marcum & Matt Holloway and Richard
Wenk

Marvel Çizgi Romanlarından uyarlanmıştır.

Yapımcılar:                                         Avi Arad

Matt Tolmach

David Householter

Cast:                                                    Aaron Taylor-Johnson

Ariana DeBose

Fred Hechinger

Alessandro Nivola

Christopher Abbott

ve Russell Crowe

 

TME Films Hakkında:

2014 yılından bu yana dünyanın önemli sinema yapım şirketlerinin Türkiye’deki pazarlama faaliyetlerini yürüten TME Films, sinemaseverleri prestijli yapımlarla buluşturan dağıtımcı bir firmadır.  Bağımsız yapımlar için TV satışları da yapan TME Films, 2020 yılına kadar 20th Century Fox’un Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan’daki lisansörlüğünü yürütmüştür. Eylül 2022 itibariyle Sony Pictures yapımı filmlerin ülkemizdeki dağıtımcılığını üstlenen TME Films, ayrıca yerli ve bağımsız yapımların da dağıtımcılığını yapmaktadır. Sektörün en hızlı büyüyen firmalarından olan TME Films, bugüne kadar La La Land,1917, The Fabelmans gibi ödüllü yapımların yanı sıra Hunger Games serisi gibi dünya çapında hit olmuş, çok sayıda gişe rekortmeni filmi Türk sinema izleyicisi ile buluşturmuştur.  TME Films, Sony Pictures ile birlikte Spiderman, Ghostbusters ve Venom gibi tüm dünyanın merakla beklediği seri filmleri ve daha nice kaliteli yapımı izleyiciye sunmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir