///

Örnek Belediye Başkanı.

İŞTE, HALKIN BAŞKANI

 

Yayın: 20 Nisan 2024- 00.57/Güncelleme: 20 Nisan 2024- 00.58

yenidunyagazetesi.com
Etimesgut/Çelebi ÖZTÜRK-

Adaylığının açıklanmasıyla çok tartışıldı. “Sanatçıdan Belediye Başkanı olmaz” dendi. Daha pek çok şeyler söylendi ama o, sanatçı kişiliğinin verdiği mütevazilikten taviz vermedi. Söylentilere cevap vermedi ve gerçek bir sanatçı olduğunu gösterdi.

Kimden söz ediyorum; elbette ki Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Etimesgut Belediye Başkanı seçilen tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu’ndan. 31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 56.61 oranla MHP’li Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın adayı Enver Demirel’e büyük bir fark atarak seçimi kazandı.

Kendisini kutluyor, başarılar diliyorum.

Sanatçı, ince ruhlu olmasının yanı sıra olaylara ve insanlara dar çerçeveden bakmaz. Değerlendirmesini geniş perfekstiften yapar. Ufku açık olur. Görüşleri ve davranışları tutarlı olur. Nitekim Erdal Beşikçioğlu Etimesgut’u tanımaya, Etimesgutlular da Sayın Beşikçioğlu’nu henüz tanımaya çalışırken, Sayın Beşikçioğlu’nun kırk yıllık Etimesgutlu gibi konuşması ve davranması onun sanatçı ruhundaki inceliği göstermesi açısından önemli tespitlerimdir. Ayrıca davranışlarındaki samimiyet, onun içinden çıkıp geldiği halk kesiminin ve tabii sanatçı kişiliğinin de bunda etkisi var, bütün özelliklerini yakından bilmesi, halkın sorunlarıyla hemhal olduğunu, özellikle Etimesgut ve Etimesgutluların sorunlarına vakıf olduğunu gösteriyor.

Edindiğim bilgiye göre şu an tebrikleri kabul ediyor. Randevusuz 1.000 kişinin günlük ziyaret yaptığı belirtiliyor. Halk tarafından bu kadar sevilmek her insana nasip olmaz. Etimesgutluların bu heyecanı geçtikten sonra Belediye Meclis kararlarını uygulamaya koyulacağı açık.

Etimesgut Belediye Başkanı olarak Erdal Beşikçioğlu’nun sokaklara sahip çıkacağından eminim. İnsanlar tarafından ellerinden yaşam alanları alınan sokak hayvanlarına sahip çıkacağını biliyorum.

Sahipsiz, kimsesiz ve yardıma muhtaç olan insanlara elini uzatacağından eminim. Memur, emekli ve öğrenci kenti Etimesgut’ta emeklilere, öğrencilere ve işsiz gençlere iş, aş vereceğini biliyorum. Haksızlık yapmadan, tüm Etimesgutlulara eşit yaklaşacağını da biliyorum. Etimesgut’u sosyal alanlarıyla, nitelikli sanatsal etkinlikleriyle ve ilçe halkının medeni bir şehirde yaşamasını sağlayacağını da biliyorum.

DEPREMZEDE KEDİYİ SAHİPLENDİ.

Malatya depreminden sağ kurtulan bir kedi yavrusunu sahiplenen Erdal Beşikçioğlu, sosyal medya hesabından isimsiz kedinin ağzından mektubunu ve resmini yayınladı. Sayın Beşikçioğlu’nun “Ailemize Hoş geldin” diyerek yayınladığı resim ve mektup kısa zamanda sosyal medyada yayılarak büyük beğeni topladı.

PERSONELİYLE YEMEK YEDİ.

Bilindiği gibi tüm resmi kurum ve kuruluşlarda üst düzey yöneticilerin yemek salonu ayrı ve konforludur. Kendilerine özel yemek servisi yapılırken, diğer personel kuyruğa girerek yemeğini alır.

Bilindik bu görüntü Etimesgut belediyesinde değişti! Peki, ne oldu da değişti?

Belediye Başkanı olarak Erdal Beşikçioğlu, personeliyle birlikte sıraya girerek yemek aldı ve onların yanında yemeğini yedi. Bundan böyle Etimesgut belediyesinde Başkanın personelinden ayrı yemek yeme dönemi kapandı. Personeline değer veren ve el üstünde tutan bir Belediye Başkanı halkına kim bilir nasıl değer verir.

Hayvansever Başkan. İnsana değer veren Başkan.

Yerdekilere merhamet etmeyenlere Allah merhamet eder mi?

İşte, bu nedenlerle HALKIN BAŞKANI diyorum.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

SONU GÖRMEK ÖNEMLİ

Kemal ALBAYRAK SONU GÖRMEK ÖNEMLİ İçinde yaşadığımız dünya hayatı dikensiz gül bahçesi değildir. Zıtlarla yaşamak her