SEÇMENDEN KORKANLAR MECLİS ÜYELİĞİNE ATANMAYLA GELMEK İSTİYOR!

SEÇMENDEN KORKANLAR MECLİS ÜYELİĞİNE ATANMAYLA GELMEK İSTİYOR!

 

CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu’nun seçim çalışmaları seçmen tarafından merak ediliyor!

CHP ilçe örgütünün, adayın çalışmalarıyla ilgili seçmeni bilgilendirmediği belirtiliyor. Erdal Beşikçioğlu’nun Pazartesi akşamı HalkTV’ye çıkacağı seçmenlere saat 21.20 itibariyle mesaj yoluyla iletildi. CHP’li seçmenler tepkili. Seçim çalışmalarıyla ilgili Erdal Beşikçioğlu ile görüşmek isteyen adayların görüşemediği ifade ediliyor. Kaldı ki telefon numaram ilçede olduğu halde bugüne kadar sürekli ölüm haberlerini bildiren ilçe, seçmenin tepkilerinden çekinmiş olacak ki ilk defa bugün Erdal Bey’in televizyon programıyla ilgili bana mesaj attı.

Erdal Beşikçioğlu’nun seçim çalışmasına gideceği mahallelerin belli seçmenlere bildirildiği, tüm seçmenlere bildirilmediği belirtiliyor.

TİYATRO MU SEÇİM ÇALIŞMASI MI?

CHP adayı Erdal Beşikçioğlu, yaptığı açıklamalarda, kendisine teklif geldiği zaman tiyatroyu bırakmayacağını şart koştuğunu söylemişti. Ancak Belediye Başkanlığı gibi önemli bir seçim çalışması için çalışmalara ağırlık verilmesi gerekiyor. Seçmen, tiyatro çalışmalarının en azından seçim sonrasına ertelenmesini istiyor. “Böyle seçim çalışması olmaz” diye tepki gösteriyor. Ben, seçmenin isteklerini, beklenti ve taleplerini dile getiriyorum. Erdal Bey, dikkate alır veya almaz, kendi bileceği iş.

Enver Demirel alan çalışması yaparken bizim adayımız tiyatro oyununda, diyen seçmenin eleştirisi dikkate alınmalıdır.

Öğrendiğime göre 22 Şubat’ta TED Kolejinde, Mart’ın son haftası Eskişehir de programı var. Bu tarihlerde halkın arasında olamayacak. Etimesgut’ta olduğu zamanda ilçe tarafından seçmene gerekli duyuru yapılmıyor. Seçim çalışmalarını bırakıp oyuna mı çıkacak, eleştirilerine Sayın Beşikçioğlu’nun nasıl bir yanıt vereceğini bilemiyorum, ama seçmenin nazarında bu durumun pek hoş karşılanmadığını belirtmeliyim.

Benim görüşümde bir süreliğine, en azından seçimler bitene kadar tiyatroya ara vererek seçim çalışmalarına odaklansa iyi olacak.

MECLİS ÜYELİĞİNE ATANMA

Belediye Meclis Üyeliğine aday olan bir insan neden atanmak ister ki?

Önseçimin konuşulduğu, hatta iddialara göre listelerin havada uçuştuğu şu günlerde seçmenin karşısına çıkacak cesareti bulamayan insan Etimesgut’a yararlı olabilir mi?

Belediye Meclis Üyesi adayı öncelikle özgüveni yüksek olmalı… Seçmeninden korkmamalı, kapalı kapılar ardında siyaset yapmamalı, yalan söylememeli ve kendini kibir batağından kurtarmış olmalı… Projeleriyle seçmenin karşısına çıkarak kendisini neden seçmeleri gerektiğini anlatarak ikna etmeli.

Pazartesi akşam ki HalkTV programında bir soruya Erdal Beşikçioğlu şöyle yanıt verdi:

“Ekibimiz olacak tabii. Fermuar yöntemiyle açıklanacak. Genel Merkez açıklamayı yaptıktan sonra bende ekibimi açıklayacağım.”

Erdal Bey, Fermuar Yöntemiyle Meclis Üyesi olmayı bekleyen zatlar, kendi seçmeninden korkan insanlar! Bunların size bir yararı olmaz. Yanlış yoldasınız! Etimesgut’un Belediye Başkan aday adaylarını yanınıza alın, aksi halde hele ki “Belediye Başkan Yardımcısı” olmayı bekleyen zatların size yararı değil zararı dokunur.

“Meclis üyeliği meslek mi?” diye tepki gösteren Seçmen, Meclis Üyelerinin atanmasına karşı. Biz, kendi Meclis üyelerimizi müdahale olmadan özgürce seçmek istiyoruz, diyorlar. Bende buradan Genel Merkez’e sesleniyorum; Belediye Meclis Üyeliği için atama yaparsanız hata yaparsınız. Hele ki o listenin başında seçmenin sevmediği isimler yer alırsa yazık edersiniz! Benden söylemesi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI MANİPÜLE ETMEK İSTEYEN KİM?

CHP’li seçmenlerin yer aldığı mahalle gruplarından birinde zatın biri,  Erdal Beşikçioğlu’nu manipüle eden bir paylaşımda bulundu.

Erdal Beşikçioğlu, o isimleri ve bunun nasıl bir manipülasyon olduğunu öğrenmek isterse bana ulaşsın. Kendisine o belgeleri vereyim.

Yazacak çok şey var, fakat teyide muhtaç oldukları için yazamıyorum.

Şimdilik bu kadar.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir