//

Siyasi yelpazede yeni bir parti!

Cumhuriyetçiler hızlı örgütleniyor!

Yayın:21.01.2024, saat: 23.41- Güncelleme: 21.01.2024, saat: 23.41

yenidunyagazetesi.com
Haber: Zeki DEMİR Akdeniz Bölge Temsilcisi/Alanya- 

Kuruluş çalışmasını tamamlayan Cumhuriyet Partisi ilk toplantısını İstanbul da gerçekleştirdi.

Genel Başkan Osman Karakuş başkanlığında toplanan Cumhuriyet Partisi, İstanbul il ve ilçe başkanları yoğun bir çalışma programı hazırlığı yaparak siyasi çalışmalara başladı..

Toplantıyla ilgili bilgi veren Genel Başkan Yardımcısı ve Örgütlenme Başkanı yönetmen Ömer Korkmaz, “Cumhuriyet Partisi genel başkanımız Osman Karakuş ve il yöneticilerimiz, İstanbul ilçe yöneticilerimiz,  üyelerimiz  ile birlikte toplandık. Toplantımız çok verimli geçti. Hızlı bir şekilde örgütlenme çalışmalarımız başladı.  İl ve ilçe örgütlerimizi kurmaya başladık. Şu anda çok sayıda il ve ilçe de başkanlarımız atandı. Yakında sosyal medyada ve basında yer alınacak. Cumhuriyet Partisi ailesi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir ‘de ziyaret edeceğiz. En kısa zamanda Ankara’ya  gidilecek ve yeni kurulan iller ve İlçe başkanları ile bir araya gelinecek , özel bir yerde toplu yemek verilecek. Yeni kurulan Cumhuriyet Partisine ilgi çok güzel. Cumhuriyet Partisi’ne  şimdiden rağbet var,  hedefimiz iktidar olmak. Türkiye’mizin tamamında hak ve hukuk anlayışı ile  demokrasi çerçevesinde  hedefe doğru yürüyeceğiz,” dedi.

Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı film yönetmeni Ömer Korkmaz, Cumhuriyet Partisine toplumun her kesiminden katılımların olduğuna dikkat çekerek, işadamından ,emekliye, avukattan doktora, sanatçıdan soliste, fabrika işçisinden gazeteciye kadar Atatürk’ün yolunda giden, Cumhuriyet rejimini özümsemiş rengarenk bir kitlenin hızla örgütlenerek büyüdüğüne dikkat çekerek, “çok yakında Türkiye bizi konuşacak. Cumhuriyet Partisi çatısı altında Cumhuriyeti özümsemiş toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak iktidar yolunda yürüyeceğiz” dedi.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir