///

YAVAŞ; “GÖRÜNEN O Kİ REKOR BİR OYLA GELİYORUZ”

YAVAŞ; “GÖRÜNEN O Kİ REKOR BİR OYLA GELİYORUZ”

Yayın: 20.03.2024-16.52/Güncelleme:20.03.2024-16.53

yenidunyagazetesi.com
Polatlı/A. Merve AKYÜREK-

“İvedik-Polatlı İçme Suyu Hattı’nın açılışında konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, rekor oyla geldiklerini söyledi.

İlçe Belediye Başkanlarının yapılacak hizmetlere engel olduğunu söyleyen Yavaş, Meclis’te yapılan engellemelerin cezasını sandıkta çekeceklerine dikkat çekti.

İlçe belediye başkanlarının birçoğunun uzattığı eli tutmadığı gibi yapılacak hizmetlere de engel olduğunu söyleyen Yavaş, “Bu mudur belediyecilik? Ankara halkı beni hizmet etsin diye seçti. Artık bu saatten sonra görünen o ki rekor bir oyla geliyoruz. Mecliste yaptıkları bu engellemelerin cezasını sandıkta çekiyorlar. Televizyonlardaki bütün yorumcular Ankara’da seçimin bittiğinden, seçim yarışı olmadığından bahsediyor.  Bize doya doya hizmet etmek düşüyor. Ve inşallah bunu Mürsel Başkanımla birlikte başaracağız” dedi.

“ÖYLE BİR BELEDİYECİLİK YAPTIK Kİ DARDA KALAN HERKESİN YANINDAYDIK”

“Öyle bir belediyecilik yaptık ki darda kalan herkesin yanındaydık” diyen Yavaş, “Onlar ne yaptılar? Proje adı altında bolca beton diktiler her yere. Eğer şurada bir kavşak eksikse bu tarafta da aç insanlar varsa bırak o kavşak 2 sene sonra olsun önce oradaki aç insanı doyur. Belediyecilik anlayışımız o kadar farklı ki” diyerek, ihtiyaç sahibi aileler ve çocukları ile Ankara’daki 34 bin emekliye yönelik desteklerini anlattı.

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir