////

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Mamak’ta açıldı

2

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Mamak’ta açıldı

Yayın: 12 Mart 2024-15.57/Güncelleme: 12 Mart 2024-15.58

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Çanakkale Savaşlarının yıldönümünde Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Mobil Müzesi Mamak’ta hizmet vermeye başladı.

Müzeyi ziyaret edenlere Çanakkale ruhunu hissettirmeyi amaçlayan Mobil Müze, şu ana kadar hem büyük hem küçük ziyaretçi akınına uğrarken, yoğun ilgi görüyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan, ziyaretçilere kendini Çanakkale Savaşı’nda cephedeymiş gibi hissetmesini sağlayan mobil müze 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde ziyarete açıldı.

Çanakkale Savaşlarının, kutlu zaferin yıldönümünde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, ziyaretçilerin Çanakkale ruhunu yakalayabilmesini sağlıyor. Mobil müzeyi ziyaret edenler arasında büyükler kadar küçükler de var. Gençler, ecdadın vatanı korumak için neler yaptığını, nasıl Çanakkale’de tarih yazdığını bir kez daha görme şansı buldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Mamak’ta 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde ziyaretçilerini bekliyor. Mobil müzede, Çanakkale Savaşları dönemine ait çeşitli materyaller, videolar ve savaş objeleri sergileniyor. Dış ses, ambiyans ve tasarımıyla Çanakkale Savaşlarını ziyaretçilere yeniden yaşatıyor. Vatandaşlar, mobil müzeyi 12 Mart 2024’e kadar Mamak’ta 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde ziyaret edebilecek. Sonrasında mobil müze Türkiye’nin dört bir yanını dolaşmak için yola koyulacak.

2 Comments

  1. I’ll immediately seize your rss as I can’t find your
    e-mail subscription link or newsletter service.
    Do you’ve any? Please permit me recognize in order that
    I may just subscribe. Thanks.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

SONU GÖRMEK ÖNEMLİ

Kemal ALBAYRAK SONU GÖRMEK ÖNEMLİ İçinde yaşadığımız dünya hayatı dikensiz gül bahçesi değildir. Zıtlarla yaşamak her