“Anneme Yolculuk” oyunu dizi oluyor

Kasım ayında prömiyer yapan ve büyük beğeni toplayan “Anneme Yolculuk” oyunu dizi oluyor! Kadrosunda sürpriz isimlerin de yer aldığı dizide yönetmen koltuğunda aynı zamanda oyunun da yönetmeni olan Ufuk Cebeci otururken projenin yapımcılığını Hakan Aytekin üstlenecek.

Goncagül Sunar ve Mustafa Ergüven’in sahne performansıyla büyük beğeni toplayan “Anneme Yolculuk” oyunu şu sıralar ege turnesine hazırlanırken Yönetmen Ufuk Cebeci oyunun 8 Bölümlük bir mini dizi olarak projelendirildiğini, bir dijital mecrada 2023 yılında yayınlanacağını açıkladı. Oyunda olduğu gibi dizide de 30 yıl önce bir filmde figüranlık yaparken başrol oyuncusu’nun zorbalık, taciz ve manipüsyonlarıyla birlikte olduğu Hacer’in hamile kalınca çocuğunun elinden alınarak akıl hastanesine kapatılması ve oğluyla 30 yıl sonra yollarının kesişmesi anlatılacak.

Konunun yaşanmış bir hikayeden alıntı olduğu iddialarını ise yönetmen Ufuk Cebeci ile yazar Salihcan Sezer kabul etmiyor fakat bu tür olaylar maalesef halen günümüzde bile yaşanabilirken 30 yıl önce benzer olayların yaşanmış olabileceğini belirtiyorlar.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir