///

Sincan Belediye Başkanı Ercan’a sevgi seli

Sincan Belediye Başkanı Ercan’a sevgi seli

 

Yayın: 29 Mart 2024- 13.20/Güncelleme: 29 Mart 2024- 13.20

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni dönem projelerini ve gelecek vizyonunu vatandaşlarla paylaşan Ercan, seçim otobüsünden halkı selamladı.

Her fırsatta vatandaş buluşmaları gerçekleştirdiği belirtilen Sincan Belediye Başkanı Ercan’ın gençleri ve çocukları yalnız bırakmadığı, Sincanlılarla gönül köprüleri kurduğu ifade ediliyor.

İlçeyi mahalle mahalle gezerek ilçe sakinlerinin görüş ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Ercan’a yoğun ilgi dikkat çekti.

Sokakta Başkan Ercan’la selamlaşan bir genç “İnşallah kazanırsınız, kazanmanızı çok istiyorum. “ diyerek yanındayız mesajı verdi. En zor günlerinde Başkan Ercan’ın kendilerini yalnız bırakmadığını ifade eden bir vatandaş ise “Ablam vefat etti, cenazesinde çok destek gördüm. Bunu hiç unutmuyorum.” sözleriyle Başkan Ercan’ın gönüllere dokunduğunu dile getirdi.

Sincanlı vatandaş ve esnafların her daim yanında olduğunu ifade eden Başkan Ercan “Eser, hizmet ve projelerimizle esnafımızın işlerini bereketlendirmeye, vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir