///

Beşikçioğlu, inşaatı devam eden sosyal yatırımları yerinde inceledi.

Beşikçioğlu, inşaatı devam eden sosyal yatırımları yerinde inceledi.

Yayın: 26 Nisan 2024- 00.29/Güncelleme: 26 Nisan 2024- 00.30

yenidunyagazetesi.com
Haber Merkezi/Ankara-

Ankara’nın en büyük ilçelerinden biri olan Etimesgut’ta inşaatı halen devam eden Süvari Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakımevi inşaatını gezen Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sosyal yatırımın süreci hakkında yetkililerden bilgi aldı.

4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’ncu maddesine göre açık ihale usulü ile 2023 yılında ihale edilerek inşaatına başlanan 45234 ada 1 parseldeki Süvari Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakımevi inşaatını gezen Beşikçioğlu, yaklaşık 1.500 m² alana sahip inşaat 180 günde tamamlanarak Etimesgut Belediyesi’ne teslim edilecek.

İnşaat alanında yüklenici firma ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Beşikçioğlu, çalışmanın bir an önce tamamlanması için talimat verdi.

Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut’ta önceden başlatılan yatırımların atıl durumda bırakılmayacağına vurgu yaparak, tüm yatırımların tamamlanarak hizmete açacaklarını söyledi.

Beşikçioğlu, “Bizim Etimesgut halkına sözümüz var; ilçemize yeni kreşler kazandıracağız. 3-6 yaş arasındaki çocuklarımızın zihinsel ve bedensel gelişimlerini desteklemek ve eğitim hizmeti vermek amacıyla kurulan kreşlerimizle aynı zamanda annelerimizin çalışma ve sosyal hayata katılmalarına imkan sunacağız. Bu yönüyle Süvari Mahallesi Kreşi’nin de kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması noktasında gerekli adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Bunlarda İlginizi Çekebilir